2023-05-15 1688 views
今晚同朋友食飯,好想搵一間餐廳有D位置相對靜D的,可以好好咁一邊傾下計,食下野,唔駛好快要交檯走人。😋上網發現到呢個食火鍋的餐廳,餐廳入面的位置都比較寬鬆,好符合我地的目標。😝😝我地先選火鍋。今次試下佢地知滋補菌湯火鍋,因為朋友們唔食辣,所以就算唔食得辣都唔怕,餐廳有好多選擇!有啲食物點餐時需要選擇埋係放烤魚爐定係打邊爐既爐煮,睇嚟食物上碟時既生熟程度會因而唔同。啲食物唔係普通貨色,好多特別既選擇。其中印象深刻既有墨汁墨魚丸同雪花肥牛,墨魚丸彈牙爽口,食落無咩粉,雪花牛則唔似好多火鍋店咁,無雪味而且肥脂不多。☺️☺️最後仲有特色甜品,好少見既酸奶tim! 味道有我上次去青海絲路果d正宗酸奶級數 一定要試!!😍