2015-03-11
今年公司開年飯局,左諗右諗都吾知食咩好,有同事提議不如試吓呢間啦,佢地話lunch吾錯,夜晚會變身私房菜格局,應該食得過. 到當晚我地一行12人,坐定後緊係等老細order,點知佢一句話"你地諗啦",大家開始你眼望我眼,無人出聲添. 呢個時候飯店老闆行過黎開始介紹有咩好食,於是當晚我地食咗蒜香焗豪,花雕蒸蟹,蘿白坑腩煲,瑤柱蛋白抄飯,鼓椒炒花甲,秘制鵝煲,牛油芝士焗元貝同蒜蓉蒸花竹蝦. d海鮮大部份都好新鮮,有我手掌咁大隻既元貝加上牛油芝士香味,呢味令我最回味,另外花竹蝦亦好大隻好彈牙,其他亦上算好味,只係鵝煲d鵝肉偏乾小小,花甲吾係好夠食,但總括吾錯. 偷望倒老細簽卡,12人大約$4500,重比咗$100貼士,佢應該幾滿意,好彩無揾錯地方.從三星流動裝置發送
從三星流動裝置發送
Other Info. :
超正選擇,超級豐盛嘅開年飯,希望新一年一樣咁豐盛。 老板亦超好人幫我地一份Order分兩枱,碟碟餸都一樣有板有眼,超豐富,又有賣相。正阿!