2024-10-25 919 views
我同班友得閒行過呢間Mini Friday,見到好似唔错!💕就立即決定入去試試。入到去之後真係兩眼光彩熠熠,裝潢好靚仲有超抵食嘅西式美食任我哋揀!首先叫咗佢哋嘅湯品【黑松露雜菌湯】,一上桌就聞到好香嘅陣陣黑松露香,加上鮮甜菌類,真係好好飲,飲完再叫多碗都唔會厭!🍵🍄仲有佢哋嘅檸檬牛油忌廉汁比目魚。比目魚好新鮮,肉質香嫩,再淋上濃郁而又夠味嘅檸檬牛油忌廉汁,食落口就係一份由內而外嘅幸福感!😍🐠另外佢哋嘅喇沙帆立貝意粉都唔错嘅,呢個配搭真係驚喜,幾時見過香濃嘅喇沙醬可以同意大利麵和帆立貝咁完美配搭!好新奇又好好食,一試難忘,下次再嚟一定再叫!😊🍝最尾朋友再叫多碗黑松露雜菌湯嚟享受,太好飲啦!舒服嘅環境,飲住香滿四溢嘅湯,實在是一種享受!😋🍲以上只係我地嘅個人感受啦,其實每人300幾蚊喺呢度可以食到咁高水準嘅西式菜,真係超正!店員又好nice,整體環境方面都好有feel!👍🏻✅評分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】整體評分:😋【笑】

✅評分:
味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】