2022-07-24 68 views
📍 Masam Burger超高質漢堡包外賣店🍔,佢哋主要買唔同款式嘅漢堡包丶烤卷同埋小食,餐牌款式都好多唔同選擇㗎,舖頭唔係好大佢哋堂食位置只係得四個,見到佢哋所有嘢全部都係即叫即整,而且仲係好好食又唔貴😋😋,最貼心係佢哋仲會提供手套唔洗食到成手都係,朗屏站行過嚟都係8分鐘左右,元朗人就開心啦隔籬左右咁多唔同嘅小食店原來,啲人成日話路德圍多嘢‼️荃灣人表示路德圍無嘢食食😂,元朗先係多嘢食囉😝😝,想知係咩就繼續留意睇落去啦👇 👇—————————————-————👅 馬森至尊 單售$75 套餐$95呢個漢堡真係超大個而且超好食 👍👍,無可能可以一啖食得晒,一定要分開兩層食,漢堡包裏面有煙肉腸仔炒蛋同埋最主要嘅漢堡扒,同埋我好欣賞佢嗰隻自製醬汁,有解膩嘅效果,醬汁酸酸甜甜類似千島醬,漢堡包都烘得好脆,真心真係好好食對唔住我詞窮,我會努力啲上中文堂😂👅 芝士肉醬薯條 跟餐加$15呢個加$15 OK wor 估唔到份量咁大,完全係一個小食嘅份量,上高鋪滿左肉醬同埋芝士,啱晒我呢啲重口味人士☺️☺️ —————————————-————👅 黑松露啡菇牛肉漢堡 單售$67 套餐$87鍾意黑松露嘅人一定
📍 Masam Burger

—————————————-————
👅 馬森至尊 單售$75 套餐$95

👅 芝士肉醬薯條 跟餐加$15

👅 黑松露啡菇牛肉漢堡 單售$67 套餐$87

鍾意黑松露嘅人一定鍾意呢個‼️,個醬汁超濃黑松露味,相對上會比頭先上高嗰個膩少少,成個漢堡包好濕潤唔會覺得好乾身,加埋個大啡菇好Juice💦,我媽咪就鍾意食呢個多啲我自己就鍾意食上高嗰個多啲😅,下次會想試埋佢嗰啲烤卷

👅洋蔥圈 跟餐+5

呢個就正常不過不失啦無乜特別
👅 飲品

佢哋好好呀唔一定要揀可樂嗰啲,佢哋有好多自家炮製嘅冷泡茶🥃,咁就唔一定要飲可樂咁悶啦
————————————-————
環境 - 環境方面就唔多講啦因為人哋都係主要外賣店為主,堂食位有四個