2022-10-31 450 views
#CheeseCake 👅8.5/10 $290 4寸🍰呢一隻蛋糕食落去係超級重芝士味,🧀啱晒好鍾意食重芝士味朋友仔。✨質地係比較實淨癡New York cheese cake,口感都算滑。💕蛋糕上面有唔同嘅生果,🍒大多數都係莓類,加埋蛋糕一齊食可以冇咁漏。🧈餅底就冇乜特別,會有少少嘅麵粉香味同埋牛油香。.😋雖然蛋糕剩係得四吋,但係因為真係好重芝士味同埋幾實淨,🤣所以食唔到好多。🐷呢個份量我哋五個人share都叫做啱啱好,食完飯食唔太多亦唔太少。🧀平日食芝士蛋糕最驚就係食落去好漏但係又冇乜芝士香味,🫶🏻但係佢嘅芝士蛋糕就完全冇呢個問題,比我想像中更加好味。✌🏻.味道👅:8.5/10賣相👀:8/10扺食💰:7/10.

#CheeseCake 👅8.5/10 $290 4寸

味道👅:8.5/10