馬拉Go土瓜灣馬頭圍道63號啟岸巷子1樓8號舖Score A講到土瓜灣,大家諗起d咩?舊樓?舊區?貴樓?近年這個區真係興建嘅貴樓房真係好多,佢地係唔係豪宅就不得而知啦,不過下面個商場通常都 “無咩人”就真。講到E度,無錯!大家都好醒目,今次介紹返一間超穩世美食店。佢地係煮 馬來西亞 菜,美度好!但最好嘅係佢地嘅用心貼地嘅服務,菜式其實更可以自由配套,同老闆講就得!好街坊feel!可惜在一個看起來好豪嘅無人商場內。佢地嘅 咖啡 一定要試,真係與別不同,味道香醇濃郁,唔係可以係其他鋪頭搵到嘅!隱世店舖有樣好,就係用心慢慢煮,而佢地嘅蝦湯底麵就真係冇得頂頂!!!唔試你就走寶。最重,大家記得關注我啦~
馬拉Go
土瓜灣馬頭圍道63號啟岸巷子1樓8號舖

Score A

最重,大家記得關注我啦~
樽仔咖啡
樽仔咖啡