今日非常高興去咗九龍站嘅天天海南雞飯食晚餐,估唔到好大驚喜,位置於尖沙咀圓方分店,裏面嘅裝修環境好舒服,最出名就係佢哋嘅海南雞飯,令人百吃不厭,好受客人嘅歡迎,呢度嘅環境衛生好企理,好乾淨,服務一流,所以喺度食飯有賓至如歸的感覺,首先呢度我會推介有一個係鳳梨涼瓜乾貝燉龍骨,打開蓋,你就會聞到好香嘅味道,湯好清甜,仲有涼瓜鳳梨配合,口感好軟綿綿,同埋個湯水都好滋潤,我哋仲叫咗個海南雜菜煲,裏面有好多粉絲,好多唔同嘅蔬菜,好新鮮,第陳頌配有訓示真係好入味啊,仲有呢度有海鮮喇沙,配埋咖喱同埋20張,香濃胃口,仲有海鮮正,真係好啱一家大細,呢度嘅海南雞飯,即是好細飯都夠三個人食,所以價錢經濟實惠,每一粒飯都好鬆軟,日未生返住雞油嘅香味,真係味道一流