2019-08-27 2652 views
今晚一行11人,之前聴聞呢間食物好好吃,所以約埋朋友一齊去試,結果一肚氣,坐底就送上炸魚骨一碟,(冇得加單)之後就有冬陰青口,味道還可以(可以加單)期待已久既刺身船黎喇,萬分期待,侍應特別說明隻刺身船有1.5米長😍勁興奮,黎到喇,嘩~真係好長呀⋯⋯隻船,八款刺身,每人每款得一件🤣刺身質素一般,之後蒸聖子還算新鮮,雞煲雞肉冇味,算吧,到戲肉打邊邊,海鮮盆內蟹丶蝦有一半係臭既,真係臭,用手抓蟹腳之後聞下,臭屎味,叫侍應阿姐過黎同佢反應,佢話係咁㗎啦,得呢D海鮮😡海鮮係冇得加單,咁冇計喇,你都咁講,最後只覺得最好食既係米缐丶同芝士餅。最好笑係我地叫左啤酒,叫佢攞冰桶比我地雪啤酒,但竟然要收$40蚊冰桶錢😂成班朋友都話冇下次😝
成班朋友都話冇下次😝