2023-11-20 16 views
旺角食完晚飯,當然就係食甜品啦,廣華街就超多甜品屋,今次特登來到專門食日式甜品及日式乳酪🍦雪糕專門店,試下呢度超人氣乳酪雪糕。甜品時段真係超多人,我們都需耐心等候。乳酪🍦雪糕真係好多人選擇,基本上個個都點了這款,味道種類也很多,可以任君選擇。經QR code 落單,點左兩款口味,yogurt ice cream free combination : 抹茶🍵曲奇餅+抹茶🍵波波+ 抹茶醬開心😃果粒+kinder Bueno+ Nutella 🍫醬乳酪🍦雪糕超級香滑,味道超解膩,完全把晚餐的油膩感移除掉了,果日甜品係第二個胃,不同口味的雪糕,都一樣咁好味,作為飯後甜品真係一個好好選擇,下次可以再來試下去其他配搭😀
甜品時段真係超多人,我們都需耐心等候。
抹茶🍵曲奇餅+抹茶🍵波波+ 抹茶醬
2023-11-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Last Night Supper)