🤎Hello India🤎真心認為呢一間印度餐廳應該比更多人關注🥺🥺🥺Hello India係食北印度菜🇮🇳,佢哋嘅裝修好特別,有唔同Bollywood嘅poster,佢哋全部Staff都超級Nice🥺,好主動介紹每一道餸,嗰日佢哋仲送咗個甜品俾我同朋友,仲好主動幫我地影相📸️我平時都會睇新德莉莉啲片,真係越嚟越鐘意食印度菜!呢間印度餐廳我已經覆過卓,第二次係同男朋友食,佢話可以試多幾間,大家有冇咩好介紹呀🤪🤪🤪🤍Chicken Tikka 4件 $112呢個燒雞真係必食!首先佢係冇骨嘅,Tikka即係燒咁解,佢係鐵板上,雞嘅質地唔會好鞋,啲菜超級香牛油味,仲有佢嘅香料味超級豐富,好有層次感。🤍Chicken Masala $108呢一個Chicken Masala又係超好食,其實即係咖喱雞,佢唔會太辣,通常印度咖喱都會加咗乳酪調製,喺英國呢一道菜好出名。🤍Garlic Naan $28🤍Lachha Paratha $28 (油酥麥餅)食印度菜點可以冇印度薄餅,但係其實真正嘅印度菜細分咗好多種,今次試咗Naan同油酥麥餅,我自己鍾意Naan多啲,始終可能我都係香港人,覺得鍾意冇咁多油🤣
🤎Hello India🤎

🤍Chicken Tikka 4件 $112
Chicken  Tikka

🤍Chicken Masala $108

🤍Garlic Naan $28
🤍Lachha Paratha $28 (油酥麥餅)

📍 Hello India Restaurant & Bar
漢宜大廈 Shop A & E, 1/F, 19-21 Hankow Rd, Tsim Sha Tsui
Chicken  Tikka