2017-12-26 1007 views
一心同朋友聖誕節來慶祝,下午已預早打黎book枱,結果俾佢破壞左成個聖誕氣氛。餐廳細細有d迫,只有三張4人枱,四張2人枱。等了半個鐘先有餐湯,又半個鐘先有煮都唔洗3分鐘嘅大菇頭盤,足足等左一個鐘都冇頭盤!追問樣子矇矇嘅侍應話: 我地逐枱逐枱煮....我知你逐枱逐枱煮,唔通食盤菜咁一齊食咩,但你唔能夠呃我而家煮緊你個碟,但仲要等多一個鐘。我問侍應咩進度,幾時有得食,佢聽完呆左,之後行開。真係好嬲,成間餐廳d人都餓到死張張枱係度投訴,由未肚餓等到胃痛,旁邊播住d憂怨都想死嘅西班牙音樂,乜野mood都冇哂。仲要成枱垃圾,蟹殼,碟,根本冇位放餐飲甜夾硬放上黎,之後又唔收走d垃圾。xmas dinner$689/set,加一,我原全唔覺得佢有資格收服務費,叫主管黎傾,佢囂張的態度令人發紫,話服務費係跟餐,有服務就要收,話如果有問題唔好意思,佢話唔知叫左全熟喎,乜都話唔知就唔負責任,一輪咀反駁,我忍唔住噓佢因為佢好噪,我話錢我會俾,叫佢靜少少聽下人意見。一句佢仲話一餐飯食2個幾鐘好正常,口敏似鄙視我地食開d快餐。come on, 法國餐你就話食幾個鐘,我去咁多地方食飯真係好少你地咁講大話拖客人,自

餐廳細細有d迫,只有三張4人枱,四張2人枱。

追問樣子矇矇嘅侍應話: 我地逐枱逐枱煮....

xmas dinner$689/set,加一,我原全唔覺得佢有資格收服務費,叫主管黎傾,佢囂張的態度令人發紫,話服務費係跟餐,有服務就要收,話如果有問題唔好意思,佢話唔知叫左全熟喎,乜都話唔知就唔負責任,一輪咀反駁,我忍唔住噓佢因為佢好噪,我話錢我會俾,叫佢靜少少聽下人意見。一句佢仲話一餐飯食2個幾鐘好正常,口敏似鄙視我地食開d快餐。come on, 法國餐你就話食幾個鐘,我去咁多地方食飯真係好少你地咁講大話拖客人,自己應付唔黎就裝作高級餐廳的話係咁耐,要自量貴餐廳的table manner & service簡直不入流,真係不知所謂。
2017-12-25
Waiting Time
120 Minutes (Dine In)
Celebration
Xmas's Eve