2023-09-05
🤚🏻週年限定半額: 北海道千歲豚肉盛合 原價$118 特價$59半價真係超級抵食😳 $59有三款豬肉仲要係好好食😋包括有北海道千歲豚肉🐷西班牙豚五花同西班牙極豚肉😀三款豬肉豬尾都唔會太重而且都唔使驚好多肥肉係適中嘅🤭🤚🏻週年限定半額: 美國牛肉燒肉盛合 原價$128 特價$64除咗豬肉有優惠之外牛肉都有啊😍牛肉都係有3款唔同嘅包括美國安格斯牛肉🐮美國特級牛五花同薄切蔥花牛舌👅連我最愛嘅牛舌都係入邊點可以唔叫呀🥹牛肉真係好抵食全部嘅牛肉味都係適中而且都係咬口都唔會咬唔到🤲🏻正💛🤚🏻雞肉串, 雞胸軟骨, 雞皮串 半價追加:$12/串見到有半價我又忍唔住叫咗每款兩串🤪串燒都係正正常常冇太大特別😗🤚🏻日式泡菜湯泡菜湯係要自己係出邊拎☺️泡菜湯大概係小辣嘅程度🌶唔太食得辣都可以飲到💧🤚🏻黑豚牛舌洋蔥湯呢個湯食完燒肉飲係幾舒服嘅🌥比較清新洋蔥味都幾重下🧅
半價真係超級抵食😳 $59有三款豬肉仲要係好好食😋包括有北海道千歲豚肉🐷西班牙豚五花同西班牙極豚肉😀三款豬肉豬尾都唔會太重而且都唔使驚好多肥肉係適中嘅🤭 🤚🏻週年限定半額: 美國牛肉燒肉盛合 原價$128 特價$64
除咗豬肉有優惠之外牛肉都有啊😍牛肉都係有3款唔同嘅包括美國安格斯牛肉🐮美國特級牛五花同薄切蔥花牛舌👅連我最愛嘅牛舌都係入邊點可以唔叫呀🥹牛肉真係好抵食全部嘅牛肉味都係適中而且都係咬口都唔會咬唔到🤲🏻正💛 🤚🏻雞肉串, 雞胸軟骨, 雞皮串 半價追加:$12/串
見到有半價我又忍唔住叫咗每款兩串🤪串燒都係正正常常冇太大特別😗 🤚🏻日式泡菜湯
🤚🏻黑豚牛舌洋蔥湯
呢個湯食完燒肉飲係幾舒服嘅🌥比較清新洋蔥味都幾重下🧅