因為之前食過呢間勁好食,個薄餅底脆卜卜!極之推介俾大家呢間一定要去食!10分我會俾9.5 !要叫佢個吉士地薄餅套餐西班牙泊爾馬火腿貨餅好有風味,加埋脆卜卜嘅薄餅底一絕!餐會跟埋蕃薯條或者薯仔餅!沙律有涼拌沙律同新鮮甜醋沙律!每個餐都會跟一隻雞翼!配埋汽水價錢都係$64真係抵到爛!外賣同糖食都即叫即做!薄餅都試過好多,出邊亦都一叫就好大塊,依家係細細塊得嚟,個底薄薄地脆卜卜,八吋薄餅一個人食嘅份量,對於食開之心批嘅我開頭都抗拒,點知喜出望外!另外跟估唔到佢冇用冰鮮薯條,係用新鮮薯仔刨絲即叫即做,薯仔餅係我覺得最好食嘅!必叫!另外仲仲可以叫番薯條,大大條番薯條再點沙律醬非常之配合!另外Pizza叫咗印度孟買雞,雞肉全部鋪滿晒印度咖喱醬,超級豐富,啲雞又唔鞋,再配埋芝士原味道有10,爆曬燈!套餐都係64!推
10分我會俾9.5 !
要叫佢個吉士地薄餅套餐
沙律有涼拌沙律同新鮮甜醋沙律!
每個餐都會跟一隻雞翼!配埋汽水價錢都係$64
真係抵到爛!
外賣同糖食都即叫即做!
必叫!
另外仲仲可以叫番薯條,大大條番薯條再點沙律醬非常之配合!
套餐都係64!推