2024-01-09 34 views
同朋友去咗呢間餐廳食大餐,好鬼正呀佢地既大閘蟹!平時都好少試到甘高質既閘蟹,所以特登來分享下,而且系任食,岩曬為食既我❤️❤️❤️❤️4人餐,系開邊龍蝦,龍蝦好大,肉質彈牙。❤️❤️🐟: 一次性極上蒸海鮮全部都做到洽到好處,極上蒸海鮮真係好邪惡呀😍!開邊龍蝦超肥美,肉質鮮嫩得滑溜溜☺️,入口即溶,香味撲鼻,真係令人食指大動。花甲蒸得啱啱好,啖啖肉又彈牙,鮮甜得嚟唔會腥,真係鮮到出汁💦。至於鮑魚更加係一絕👍,將佢蒸至半熟,肉質微韌而帶點爽脆,再配埋啲特製醬汁,真係搶晒鏡👏!每一口都令人回味無窮,感覺心情好似去咗雲遊一樣,乘風破浪般咁暢快,極上蒸海鮮絕對係海鮮愛好者嘅至愛😘!❤️❤️🐟中意食海鮮既朋友一定要試下。❤️❤️日式串燒炸物同樣採用左靚料,所以味道絕對唔係一般出邊食到嘅🍫特有醬汁增加左個口感😉~單骨雞翼適合聚會一家大細一齊食👍🏻❤️❤️🐟 Milktop 雪糕❤️❤️🐟呢一款就多左少少茶味,所以更加吸引。飲品:無酒精飲品❤️❤️🐟配雪糕簡直一流啊!呢間小店既位置都算方便,而且價格親民,絕對值得推薦!

呢間小店既位置都算方便,而且價格親民,絕對值得推薦!