2023-05-23
今日同朋友聚餐, 發現大驚喜, 🥳🥳有四川烤魚又有超級海鮮火鍋, 仲有極品刺身拼盤, 喺呢度真係包你滿足 。🤩🤩爵爺火鍋套餐 ,包咗一個川式麻辣烤大羅非魚 ,🐳再加超級魚生拼盆,🍱 跟住就係超級海鮮火鍋 ,🔥未計自助點嘅菜式,淨係指定嘅餐已經夠曬大份量 ,全部都係最新鮮嘅食材 ,火鍋材料嘅鮑魚係識喐嘅 ,👀真係驚喜無限。💥💥💥💥💥 爵爺尊貴套餐 --藤椒烤大羅非魚, 條魚超大條超新鮮 ,上面鋪滿各種川式配料, 新鮮花椒 ,青椒,芹菜,蔥蒜, 個底鋪滿嫩滑豆腐同芋絲, 一路煲一路食, 片片雪白爽滑嘅魚肉, 在麻香鮮辣嘅湯汁入面, 發出陣陣誘惑嘅香味 ,從未食過咁好味嘅魚, 條魚好大, 少骨多肉 ,四個人都夠食。💥💥💥💥💥 超級新鮮刺身拼盤 ,一盤七彩繽紛嘅刺身 ,有鮮鮑魚, 海貝片, 大牡丹蝦, 肥美三文魚, 巨型新鮮帶子, 在黃菊花,🌼綠紫蘇葉,🌿紫蘭花💐既配襯下閃亮登場, 最新鮮嘅海產, 就算不用wasabi 醬油, 都是滿口甘香鮮甜, 美味無比, 令人回味無窮。👍👍👍👍👍 頂級手切牛肉, 一大盆新鮮雪花牛肉, 🐮好似個小火山咁 ,♨️☄️🔥鮮色嘅牛肉 ,脂肪均勻, 紅白相間 ,切得厚厚
👍👍👍👍👍 頂級手切牛肉, 一大盆新鮮雪花牛肉, 🐮好似個小火山咁 ,♨️☄️🔥鮮色嘅牛肉 ,脂肪均勻, 紅白相間 ,切得厚厚一塊 ,份量十足, 在豬骨濃湯裏輕輕一灼, 點少少蒜蓉芫茜香醋辣椒汁, 嘩 ,真是人間極品 ,最愛牛肉。😋😋
👍👍👍👍👍 豪華海鮮拼盤 ,另一個驚喜又登場, 海鮮包括鮮蝦 ,生鮑魚, 鮮大蜆, 鮮帶子, 珊瑚蚌 ,鮮墨魚仔, 蝦滑, 墨魚滑, 鋪滿冰面, 兩隻大鮑魚仲喺度旭旭下, 真是又驚又喜 ,又開心又滿足。🥳🥳
😋😋😋😋😋 爵爺專櫃套餐, 仲包括所有火鍋食材 ,一應俱全 。最值得一讚👍為咗顧客嘅健康 ,餐廳提供大量嘅竹蔗茅根水, 清香甘甜,為豪華豐富嘅火鍋餐錦上添花, 令顧客食得開心又放心, 食完仲有雪糕送。 餐廳嘅服務一流, 店員哥哥姐姐謙恭有禮,細心周到, 不停幫我哋換碟清理枱面 。我哋習慣相機先食, 店員窩心❤地我們打燈影相,真是五星級服務, 抵讚。 值得無數次回頭。