2024-06-06 1734 views
真係勁難食 衰過我阿媽喺佳寶買啲肉 我發誓我唔係打手 係真實評價午市晚市有分1/2/3/4餐,由低變高,食物內容不變,我選左個3餐,午市為238/一人,跟一個湯底,鴛鴦湯底加左$50選左沙茶湯底同番茄湯底先講湯底,番茄湯底唔覺有好大番茄味,唔知點解會有菠蘿,5/10分沙茶湯底,味唔夠,3/10加湯係出去自己加,但得雞湯/熱水,唔會有你食緊既湯底加野食,兩個字就垃圾,四個字就不知所謂3餐已經係第二貴,啲牛得兩款,一款牛小排放唔入口,又肥又UN; 另一款封門柳,算係擺得落口,但啲牛質素都係低飲嘢飲到飽,好慘。朋友想食羊肉,所以特登揀呢間,但係點知啲羊肉都係冇羊味,垃圾。海鮮就只係得八爪魚仔,蜆;蝦/魷魚都無,啲蜆細到傻、仲要好多沙,苦。呢個餐基本上得幾樣野食,又食唔飽,唯有同經理升級到4餐,試下佢個A5肥牛,如圖未落湯果陣都仲呃到下人,一浸完湯原形畢露,一定唔係A5,同普通邊爐店食既牛唔知有咩分別,伏完再伏,餘生都不會再光顧。升級左呢個餐,蝦送左兩隻,帶子三隻,仲有少少所謂的SRF既牛肩胛,我無比機會佢,留返比後人試下啦。呢啲全部都無得再加,係得一份;升級完係比你無限點青口,丸,等等一啲你
真係勁難食 衰過我阿媽喺佳寶買啲肉
我發誓我唔係打手 係真實評價

選左沙茶湯底同番茄湯底

沙茶湯底,味唔夠,3/10
加湯係出去自己加,但得雞湯/熱水,唔會有你食緊既湯底加

野食,兩個字就垃圾,四個字就不知所謂

升級左呢個餐,蝦送左兩隻,帶子三隻,仲有少少所謂的SRF既牛肩胛,我無比機會佢,留返比後人試下啦。呢啲全部都無得再加,係得一份;升級完係比你無限點青口,丸,等等一啲你唔會想食既野。

埋單連加一710.6/兩人

2024-06-06
$306 (Lunch)