2018-01-02
同女朋友行街夜晚見肚餓 行下見到有間鋪仔食日本野 糧尾咪食平d囉入到去無乜客 職員好快帶我同我女朋友入位 一坐低有個女職員拎多一張櫈比我地放袋 哩一下抵讚!接住落泥 唔好講野食先 講下張枱 我地貼牆坐 佢果個所謂卡位 不知所謂 動作大小小 都撞到後面嘅人 無法啦 鋪位細 我忍。野食方面呢 款式都幾多下 我地就叫左小小野食咖哩豬排飯配凍奶茶壽司拼盤配香芋奶昔三個炸蠔飲品好快就到左 杯凍奶茶得個甜字 無奶味 無茶味 另 外 係我心目中嘅奶昔係比較“傑”嘅 但係出到黎杯野仲浠過我篤尿 我地兩個望住對方嘅眼神 不約而同咁推杯野比對方飲 結論係一堆粗口 兩杯都係得個甜字 開始感覺其他飲哂佢地啲飲品嘅客人比人落左降頭話咁快 壽司拼盤到左 個樣就好似浸左漂白水咁 無色水 一睇就唔掂 咁都係要試一試嘅 魚生就無魚味 咬落去又唔知咩感覺咁 如果叫我矇住眼去食 可能食三文魚 我隨時答你我食緊吞拿魚 講起舊吞拿魚 魚生同飯之間竟有一塊疑似膠片嘅野 可能係魚鱗 唔知啦 唉。咖哩豬排飯 咖哩十分之浠 好似水咁 無咖哩味 豬排肉質好硬 懷疑放置左一段時間 再翻炸 上枱先更加唔係原塊上 被拿走了3分1左右豬排 食兩
野食方面呢 款式都幾多下 我地就叫左小小野食
咖哩豬排飯配凍奶茶
壽司拼盤配香芋奶昔
三個炸蠔
咖哩豬排飯 咖哩十分之浠 好似水咁 無咖哩味 豬排肉質好硬 懷疑放置左一段時間 再翻炸 上枱先更加唔係原塊上 被拿走了3分1左右豬排 食兩舊 再食多幾啖飯就放棄 因為我不是勇者 沒有胆量繼續挑戰
最後就係個炸蠔 d粉漿多到 咬一半叫到d粉多到呢 果舊蠔就細到攞命 咁都夠膽拎出黎比客人食
總結就真係唔好貪便宜入去挑戰 如果唔係嘅話 當日無論發生左幾開心嘅事都好 你都係會皺哂眉頭行翻出黎。