2023-11-29 590 views
$29超小碗的芋圓紅豆沙我建議大家購買時,先看看外賣碗的size是否是你預期的,才好付錢購買哦!其實我是滑嘟嘟的常客,喜歡他們的糯米糍和自家製飲品,也會在時令季節購買芋圓回家煮食,可是今次去購買芋圓紅豆沙時,發現超少份量,我付錢後,員工只用(一湯羹)紅豆沙就完成外賣包裝,如果填滿當然冇問題啦!可惜我發現外賣碗係冇填滿嘅,個碗已經細仲要有明顯空隙,我立刻表示未填滿甘細碗,員工和老闆娘聽完之後冇反應,冇檢查是否真係沒有足夠份量給客人,還說我們不提供膠袋,要加錢!我唯有手揸住取走,是但搵地方飲完去就算,可是紅豆沙味道一般沒有陳皮味,甜味也不足,吃完我就嘆氣😮‍💨點解啲服務和食品質素可以變得甘差,我決意以後不會再去購買,失望極了!我原本沒有想過出評語內容,因為吃完之後,真係太細碗,價錢貴質素差,所以才決定將個外賣碗拎回家影給大家看!我只希望分享自己感受,大家仍可以繼續去幫襯也是冇問題的!
$29超小碗的芋圓紅豆沙
芋圓紅豆沙