2023-08-13
呢到係灣仔一間樓上既西餐廳,估唔到超級有驚喜!! 默為佢啲野食好好味之餘,食材都好高質,仲dey aged既牛扒!呢到服務好好,而且餐廳都對食物應該都好講究,默為每一樣野都會講解!Grilled lbericoPork Rib Fingers with Hot & Sour Sauce估唔到前菜已經咁好食!醬汁酸酸地好開胃,配上酥脆既rib finger,係完美既配搭!Black pepper crab tartare蟹肉配上牛油果再加埋脆片,蟹肉清甜,配搭後成個組合都好fresh,口感又豐富24 hourssous vide iberico pork rack。 店員表示用左慢煮方法處理,等iberio prok豐富既油脂石以逼到出黎,食落就無咁膩! 而且咁樣煮左,咁厚既豬都唔會難口!高質!配菜有雞油浸過既椰菜,都幾特別,而且啲菜吸左油份,好香濃!30Days dry aged “44 farms" prime rib eye 300G 呢個係其中一款signature dry aged 個牛扒好濃牛味,而且仲好juicy 好腍身! 成個口腔都充滿牛香味! 職員話外層比較乾既新分都處
Grilled lberico
Black pepper crab tartare
呢個係其中一款signature dry aged 個牛扒好濃牛味,而且仲好juicy 好腍身! 成個口腔都充滿牛香味! 職員話外層比較乾既新分都處理左,寶係貨真價實。
signature Tiramisu
我覺得呢個甜品好出色,就咁黎食都可以了。因為佢每種材料既味道都好濃,而且仲好滑,實係整得好好!