2009-08-28 168 views
下午六點幾喺金鐘等男友放工, 我倆都肚餓到無力行去搵嘢食, 只望快啲有嘢落肚......記得有FOOD HALL就衝住去! 一落扶手電梯行幾步就驚見要$66一個漢堡包餐, 點解包都賣咁貴?? 姑且一試啦!!! 鬼叫肚餓咩BC burger combo: 傳統牛肉生菜漢堡, 男友覺得芥辣同茄汁可多啲會更加好味, 但的確新鮮材料製造Mushroom burger combo: 蘑菇片炒香同牛肉, 啖啖蘑菇似雞肉質地嫰滑, 牛肉汁美味得出奇凡係combo餐都包括一杯飲品同薯條薯條: 係我食咁耐薯條以來最好食, 新鮮即炸, 有脆有軟條條都份量十足佢仲有送餐服務, 專人送到你枱

凡係combo餐都包括一杯飲品同薯條

佢仲有送餐服務, 專人送到你枱
BC burger
Mushroom burger