2021-12-15
上環Cafe真係去唔晒🤤 呢間近地鐵站 環境闊落 裝修好靚有聖誕氣氛‼️🎄😚 環境好似花海咁 每個位都會影到靚相📸 店員話每個季節都會轉換唔同花種 依家有楓葉 聖誕花🍁🎄意外發現佢哋有打印咖啡☕️ 仲要唔使加錢‼️❣️芒果拿破崙mango napoleon cake $62好好味呀‼️ ( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝) 好耐冇食到咁高質嘅拿破崙👅好食到想問佢係邊度入貨我想直接買一個😂酥皮仲係好脆 吉士份量啱啱好 芒果夠甜🥭仲要擺埋個靚盤 會比一百分💯❣️Summer 夏之waffle $88佢哋四款waffle係用季節分 應該乖乖地叫秋冬會應節啲🤣呢款有士多啤梨 雲呢拿雪糕 紅桑子醬開心果~❣️Latte $42❣️Chocolate $40依家越來越多有得打印嘅Cafe📸 呢度雖然冇彩色但係竟然唔使加錢🤭$40有一杯咁igable嘅飲品 真係唔使諗啦‼️而且味道都好正常 同朋友揀咗我哋最鍾意嘅動物🐰🐶見到佢嘅lunch set都幾抵食 喺附近返工可以留意吓~🍁🎄☕️ASK cafe☕️🎄🍁📍上環皇后大道中181號新紀元廣場低座2樓206-207號舖上環Cafe真係去唔晒🤤 呢間近地鐵站 環境闊落 裝修好靚有聖誕氣
意外發現佢哋有打印咖啡☕️ 仲要唔使加錢‼️
好食到想問佢係邊度入貨我想直接買一個😂
酥皮仲係好脆 吉士份量啱啱好 芒果夠甜🥭
仲要擺埋個靚盤 會比一百分💯
❣️Summer 夏之waffle $88
佢哋四款waffle係用季節分 應該乖乖地叫秋冬會應節啲🤣
呢款有士多啤梨 雲呢拿雪糕 紅桑子醬開心果~
❣️Latte $42
❣️Chocolate $40