2023-12-04 44 views
聽朋友講元朗有間燒白鰻魚既自助燒烤店好正,就去試試佢,估唔到真係唔錯。我地叫左套餐叫「活宰白鰻魚餐」,佢都幾多野食🤤沙律🥗汁係酸酸地咁,幾開胃,啲菜都好新鮮🌿海苔飯同牛角飯有得揮,配埋啲肉類真係好正。我個人會鍾意加少少燒烤汁餸,超正👍🏻白鰻魚成條上碟真係太誇張,佢亦好切左4大份比你容易啲燒,連埋條骨都上埋比你,真係太正🤤烤前店員會教你點樣整算好味,佢仲配備左鰻魚汁、同鍾意食辣嘅朋友可以再加辣,成件事好滿足😆雞牛豬拼盤呢個真係冇得輸,每一樣都好新鮮同埋好好食,煮嘅時候我哋有加一啲岩鹽,成件事升華晒,同埋佢哋嘅燒烤汁真係幾好食😆👍🏻蒜蓉牛油雜菌佢份量好多,煮起上嚟好香,超級好味🤤唐生菜🥬佢係俾你包住啲肉食嘅,超新鮮,要讚一讚嘅係佢哋真係好衛生👍🏻飲品🍹我地叫左水果茶同潽梅香兩杯都超好味,仲要好大杯同好足料😍

沙律🥗
汁係酸酸地咁,幾開胃,啲菜都好新鮮🌿

海苔飯

白鰻魚

雞牛豬拼盤

蒜蓉牛油雜菌
佢份量好多,煮起上嚟好香,超級好味🤤

唐生菜🥬

飲品🍹
我地叫左水果茶同潽梅香兩杯都超好味,仲要好大杯同好足料😍