2022-10-14 49 views
每次經過呢度都俾佢嘅燈籠吸引住,假期終於約到朋友過嚟食啦🥰 最近仲推出咗個榴槤盛宴套餐,以越南南部果園嘅新鮮黃金Ri6榴槤為主材料,味道香濃,甜而不膩,鍾意食榴槤嘅朋友一定要過嚟試呀😍套餐包含六款!酥炸榴槤外層炸至金黃色,內裡十分綿密,強烈推介😉 pizza外脆內軟,上面鋪咗滿滿嘅榴槤,啖啖肉好滿足😋 原件榴槤肉奶蓋班蘭糯米飯份量十足,有成兩大舊榴槤,搭配香甜可口嘅班蘭糯米飯都幾match~ 榴槤珍多雪山仲誇張,入邊唔知放咗幾多榴槤蓉,食極都仲有😆,雪山冰味道清甜得嚟唔會搶過榴槤嘅香味,正正!榴槤班蘭布甸都唔錯,斑斕味夠出,搭配榴槤食個感覺都幾特別,值得一試!最後係榴槤甘蔗汁配綠豆蓉,完全想像唔到呢三樣嘢可以擺埋一齊,創新又好味🤣 呢個價錢食到咁高質又豐富嘅榴槤套餐真係好抵呀wuwu!