2018-05-16 142 views
餓餓地無無聊去King Wa 試下放題,價錢都幾相宜,二百幾就有美國牛、黑毛和牛湯底貪好玩叫咗個肉山鴛鴦升降台煲, 一黎到真係嘩嘩聲,座肉山勁誇張,又擺滿囇料,要多少少時間先拆得囇嚟食 揀咗壽喜燒湯底,夠甜! 好味! 擺任何野食都變得好好味,尤其是蔬菜! 可惜揀咗擺中間,唔夠位擺好多野落去。外圍豬骨湯,正常啦,下次要試惹味啲ge泡菜湯! 炸物新鮮炸,熱辣辣好食! 串燒都係熱辣辣上菜,強烈推介燒菠蘿,多汁到噴到對坐對面朋友刺身新鮮, 雖然唔太大舊,唯有叫多兩轉海鮮火鍋料記住至少叫兩轉, 第二轉啲聖子大隻過第一轉,係咪奬勵我地咁食得呢~食到爆肚,想食個壽喜燒拉麵/烏冬都食唔落.... 唯有食甜品,雪糕竟然有榴槤雪糕, 好香好濃,食完堅口臭!

肉山
炸物新鮮炸,熱辣辣好食!
炸物

串燒都係熱辣辣上菜,強烈推介燒菠蘿,多汁到噴到對坐對面朋友

燒物

刺身新鮮, 雖然唔太大舊,唯有叫多兩轉
剌身

火鍋海鮮