終於來到牛気啦!朋友話試過見到好多人等位無食到,今日佢同我都食到啦🤣🤣點了Lv 4 澳洲穀飼黑安格斯牛 + SRF 美國極黑牛放題 + 海鮮放題($338+加一)麻辣湯😁🌟 澳洲穀飼黑安格斯牛嫩滑👍🏻不過我更愛美國極黑牛😍😍超香牛味又唔肥😋難得仲有生雞蛋,這個配搭我最愛🥰🌟海鮮款式很多,包括帆立貝(大大隻)❤️大海蝦(超彈牙)❤️花膠❤️墨魚滑❤️脆鯛魚片(的確脆皮)❤️三文魚刺身😋👍🏻🌟自助吧看著都開心😍不知是不是因為和洋祭,熱食有關東煮等,冷吃有好滑的豆腐和中華沙律等。喜歡甜品的有低糖雪糕、咖啡拖肥味雪榚、芒果布甸、馬卡龍😍芝士丸類都至少有三款,牛丸彈牙。健康水耕菜選擇也不少👍🏻荃灣分店限定優惠+30分鐘,所以本來呢餐90分鐘,變相食了120分鐘。我和朋友都覺得超滿足😍🥰😋