2016-10-04 810 views
對於烏溪沙既印象我已經停留係兒時宿營度假村記憶,估唔到而家住宅林立,同印象中相差太遠,呢度變得非常時尚。迎海中la kaffa景觀唔錯,望向小公園,食lunch時對住咁優閒景緻,心境亦特別歡愉。由於都有啲肚餓,我都想食飽啲,又想食下牛扒,於是叫左呢個爵士沙朗早餐 。呢個all day breakfast份量相當驚人😲有兩塊超大既扒,仲要兩塊都咁上下大~ 至於多士有成3塊咁多,我未食過有咁多塊既全日早餐,就咁齋食已經好飽☻另外仲有薯餅,炒滑蛋,沙律,蘑菇,加加埋埋連我呢個大食女都話幾飽。牛扒稍稍over cook左,有啲乾身,冇咩肉質鮮嫩感,滑蛋亦唔算好滑溜。薯餅係眾多中最好味,夠哂香脆,沙律菜,蘑菇亦夠新鮮 。如果牛扒好好控制火喉,成餐味道我都會比高分啲~ 隨餐附送冷或熱茉莉綠茶一杯。

如果牛扒好好控制火喉,成餐味道我都會比高分啲~
隨餐附送冷或熱茉莉綠茶一杯。