2021-05-29 120 views
講起沙嗲牛麵,呢間都可以話係人氣店。雖然位置都有少少偏僻,但次次去親都有一條長長人龍,好彩都唔使等太耐,今次等左十幾分鐘就入得喇。.🍴沙嗲牛肉配蟹王麵 ($31)/ 本身係諗住食通粉㗎,可以索晒佢啲沙嗲汁🤣🤤不過聽人講蟹王麵係比較出名(仲好食過出前一丁)咁今次就試吓啦~/ 個人覺得蟹王麵咬落爽啲,冇出前一丁咁淋。但係以味道來講,我覺得都係差唔多😋/ 以湯底來講,可以話係超級濃郁😋有好濃嘅沙嗲香味亦有少少嘅花生味喺入面,傳聞更加有人會走湯將佢變成沙嗲牛肉撈麵添🤣😱等我下次又試吓先🤤🍴西多士 ($14)/ 個人覺得好食嘅西多一定要個包夠軟熟,炸完唔會乾身,而且要有好厚嘅花生醬喺中間🤤/ 而永順呢個西多士我就覺得做到呢幾點喇~雖然方包唔係厚身嗰種,但係佢做到好鬆軟嘅效果,炸落都唔乾身,非常邪惡😈

🍴沙嗲牛肉配蟹王麵 ($31)

🍴西多士 ($14)
2021-05-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)
  • 沙嗲牛麵