2022-08-25 99 views
相信大家都喺ɪɢ見過依個咁邪惡嘅爆漿咖椰多士,我哋都唔執輸去試吓。.辣椒板麵 $88辣椒板麵係馬來西亞🇲🇾出名嘅菜式,配料有江魚仔、滷冬菇、肉碎同流心蛋🥚,江魚仔炸得好香口,同參巴辣椒醬好夾。參巴辣椒醬份量都幾多,都有啲辣,記得撈勻先食。ᴀ.ᴛ.ᴀ.s嘅板麵比較粗身,似刀削麵,亦都好掛汁,👩🏻認為都似喺馬來西亞🇲🇾食到嘅風味😋。.辣椒蟹醬配炸饅頭 $98蟹醬🦀好大碗,食到絲絲蟹肉,配炸饅頭都幾好食,但就嫌當日食嘅蟹醬比較稀身。同埋建議大家叫個飯或麵撈埋個蟹醬食,因為只得四個饅頭一定會食剩啲蟹醬😂,唔好做大嘥鬼丫嘛。.咖椰爆漿🥪 $68嚟到ᴀ.ᴛ.ᴀ.s必點嘅多士!同其他餐廳唔同,佢係有三層多士,夾住咗咖央醬、牛油🧈、朱古力榛子醬、煉奶、花生醬,面頭仲有滿滿嘅美祿粉,爆高卡路里🐷。叫依個多士嘅時候一定要搵多一兩個朋友sʜᴀʀᴇ,👨🏽‍🦱食咗一嚿就頂唔順啦🤪,👩🏻就覺得味道係幾好食嘅,但就唔夠脆,最後食剩咗我哋拎返屋企用氣炸鍋焗返脆佢再食。.斑斕奶茶🥤 $28斑斕奶茶就正正常常,用嚟解辣幾好。.整體味道偏重口味,我哋叫咗以上嘢食都唔係好食得晒,建議搵多一兩個朋友一齊sʜᴀʀᴇ。餐廳喺ᴊᴀᴍ
辣椒板麵 $88
辣椒蟹醬配炸饅頭 $98
咖椰爆漿🥪 $68
斑斕奶茶🥤 $28
斑斕奶茶就正正常常,用嚟解辣幾好。
整體味道偏重口味,我哋叫咗以上嘢食都唔係好食得晒,建議搵多一兩個朋友一齊sʜᴀʀᴇ。餐廳喺ᴊᴀᴍᴇs ʙᴏɴ ʙᴏɴ隔離,係樓上舖,買完麻糬波波都可以過嚟試吓。晚餐時間去要排隊,多人嘅話都要排到去樓梯😣。另外餐廳係屬於ғᴏᴏᴅ ᴄᴏᴜʀᴛ形式,排隊點餐後就自行喺ᴄᴏᴜɴᴛᴇʀ拎餐,食完就自己放返餐盤,如果想去ᴀ.ᴛ.ᴀ.s ɢᴀᴛʜᴇʀɪɴɢ嘅朋友就要留意吓未必坐得耐啦!
咖椰爆漿
咖椰爆漿