2021-11-03 27 views
經過尖沙咀想搵啲嘢食下,行行下去到中港城見到一間好靚嘅Cafe😍好多打卡位🤩而且一間勁抵食嘅台式料理💕🥢春禧牛肉鍋$112配料有牛肉片、牛丸、牛筋、金菇、豆腐~我地叫咗麻辣中辣🤩卜六卜六🤩好過癮~牛肉好嫩好滑😍湯底都好清甜不算太辣😚如果食得辣嘅可以叫辣小小,怕辣嘅朋友仔就唔洗怕啦🙈🥢紅燒半筋半腩牛肉麵(特濃蕃茄湯底)$102牛腩好厚身😍咬落好juice😍肉質好嫩又有咬口麵都好正🙈好煙韌好濃蕃茄味💞而家諗起都想返去食😂🥢香酥炸排骨滷肉飯$86炸得好酥酥脆😍好正,配埋滿滿的滷肉汁😍我哋好似叫得太多野😍但係竟然食唔停口🥢椒鹽花枝丸$28(3粒)呢個朋友讚不絕口😚因為椒鹽真係好野味~🥢台灣烤香腸$28 呢個如果100分會比150分佢啊😍😍😍超級無敵霹靂咁好味😋🥢奶蓋桂花烏龍茶(餐加配)清甜淡淡桂花同烏龍味🥰仲要係我最鍾意嘅奶蓋麵同飯麵配嘅野飲💕總括嚟講:環境好靚~打卡位都好多~聽講佢之後仲要整更多打卡位😍搞到我心郁郁成日都想過去影相,啲嘢食好好食😋勁豐富😍(其實係我地眼闊肚窄)但都係$354😍 Crazy! 抵到飛起!同朋友捧住個肚走🙈💕
經過尖沙咀想搵啲嘢食下,

🥢春禧牛肉鍋$112
配料有牛肉片、牛丸、牛筋、金菇、豆腐~
我地叫咗麻辣中辣🤩卜六卜六🤩好過癮~

🥢紅燒半筋半腩牛肉麵(特濃蕃茄湯底)$102
牛腩好厚身😍咬落好juice😍肉質好嫩又有咬口
麵都好正🙈好煙韌好濃蕃茄味💞而家諗起都想返去食😂

🥢香酥炸排骨滷肉飯$86
炸得好酥酥脆😍好正,配埋滿滿的滷肉汁😍
我哋好似叫得太多野😍但係竟然食唔停口

🥢椒鹽花枝丸$28(3粒)
呢個朋友讚不絕口😚因為椒鹽真係好野味~

🥢台灣烤香腸$28
呢個如果100分會比150分佢啊😍😍😍
超級無敵霹靂咁好味😋

🥢奶蓋桂花烏龍茶(餐加配)
清甜淡淡桂花同烏龍味🥰仲要係我最鍾意嘅奶蓋
麵同飯麵配嘅野飲💕