2025-02-20
想食到日本直送嘅新鮮海鮮刺身,灣仔呢間樓上居酒屋就係我推介之一, 除咗有各款新鮮嘅刺身之外,食物選擇仲非常之多,重點系價錢合理,CP值極高😃我哋今晚食物非常豐富:小食類:- 牛蒡漬同酒盜芝士煙燻蘿蔔漬同講到新鮮,呢度嘅海鮮丼真係一流,特別推介一定係呢個🌟特選海鮮丼 - 有成十幾種唔同嘅新鮮刺身,全部都鮮味十足,絕對系性CP值勁高特色炸物同壽司- 吉列廣島蠔 、鹽燒三文魚腩邊 、黑松露煙燻帆立貝 、火炙厚切鯪魚肝同柚子風手切本鮪魚腩,款款食物特色又好味!至於串燒方面🍢有鹽燒半切雞皮餃子串(2串) 、阿波尾酢橘雞胸脆骨串 、汁燒雞爽肉串(2串) 同生燒白鱔,串燒燒得啱啱好,可以keep到肉質Juicy唔乾身!最後壓軸登場就係呢個不得不叫嘅特色甜品:- 特濃開心果雪糕脆窩夫杯,甜品除咗賣相勁靚之外,仲有 「寫字畫碟甜品」 (甜品$25起)服務,今次係近期最hit嘅Labubu造型😍,真係超得意!勁吸引!宜家餐廳仲做緊2️⃣月推介食物 啤酒半價 ❗❗生蠔半價❗❗ 原隻伊勢龍蝦刺身(原價$580 特價$288 會員價$2️⃣3️⃣8️⃣,真係一個唔錯嘅優惠!
我哋今晚食物非常豐富:
小食類:
- 牛蒡漬同酒盜芝士煙燻蘿蔔漬同
講到新鮮,呢度嘅海鮮丼真係一流,特別推介一定係呢個
🌟特選海鮮丼
特色炸物同壽司
- 吉列廣島蠔 、鹽燒三文魚腩邊 、黑松露煙燻帆立貝
、火炙厚切鯪魚肝同柚子風手切本鮪魚腩,款款食物特色又好味!
至於串燒方面🍢
最後壓軸登場就係呢個不得不叫嘅特色甜品: