2024-10-11 410 views
朋友係UK 番黎,當然要聚一聚!揀左黎旺角TOP 既八木橋燒肉,依間燒肉店最平208蚊已經有任食!留意到佢個「霞餐」做緊半價,600幾蚊有A5和牛西冷!真係抵到爆!一坐低即刻點左佢個A5和牛西冷 同埋和牛拼盤。A5和牛非常誇張,依個厚度份量係出面賣,單單依一塊已經值300~400蚊,大癲!和牛拼盤d 肉都非常靚,特別係和牛三角腩,d 雪花紋真係靚到爆!和牛薄切係my favourate, 和牛薄薄地燒到入口即熔,好正!頭盤包左味淋魚干,燒到變色就可以吃,第一次燒依個吃落幾得意,越咬越有魚既鮮味,幾驚喜!但個人都係更中意比目魚西京燒,燒得好既話魚肉非常鮮嫩,好好食!另外叫左韓風瓷壺醬油牛肋肉,原本以為個壺裝唔到好多肉姐,點知大條到嚇親,真係韓式燒肉甘拿住把較剪一邊剪一邊燒,幾有風味!另外我地仲試左佢好多既熱食,特別推介蝦多士,外脆內軟蝦肉味濃,好味!另外各種肉類入面我特別中意佢既雞腿肉,可以配芝士捲住黎食,好玩又好食呀!另外當然要點既係豬腩肉配泡菜,燒肉必食!牛肉當然都係必點既,特別出色既M7 和牛嫩肩肉同埋M5 和牛崩沙腩,燒到非常嫩而且爆汁,唔小心叫左5次😱整體黎講八木橋非常高質!特

整體黎講八木橋非常高質!特別雨餐既選擇真係多到爆加上牛肉好高級數,朋友都好滿意依餐燒肉,今餐真係值回票價!一定再黎!