龍蝦炒年糕$155第一次食用龍蝦炒既年糕!好特別!真係有龍蝦肉喎都唔少~跟住個年糕感覺就好似用龍蝦湯去炒好濃郁~香濃伯爵茶刨冰$108佢一上枱我哋真係呆咗,因為超級大,而且亦都非常靚!打完卡一輪都完全溶化,係雪到好冰凍,可以有時間係咁打卡!一直落口冰塊係非常之軟綿綿鬆化,跟住再Pat入去原來係非常之多餡!有伯爵茶布甸、啫喱!好豐富,兩個人真係食唔晒!意式加咖啡雪糕$72呢個飲品🍸係甜品同埋飲品融合,軟滑香濃嘅雪糕配上意式咖啡一齊食,兩種口感,熱凍溶和~藥果肉桂楓糖咖啡(凍)$52就算每個飲品都係非常適合打卡,外型非常之吸睛!兩杯飲品都有一個好煙靭原來嘅紅豆餅上面仲有一朵紫色嘅食用花,好睇又好食又好飲!海鹽焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫$105呢個牛角包窩夫係必點,雖然等佢製作係需要頗長時間,不過值得等待!因為佢係整到非常之香脆,入邊又有牛角包嘅層次軟綿綿,熱辣辣配埋海鹽焦糖芝士真係非常之好食,上面仲有雪糕,配上芝士同牛角包一齊喺個嘴入邊溶合好幸福!🍱Coffee Hwajeon 커피화전 (尖沙咀)📌📍尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方水區1樓1028B號舖
龍蝦炒年糕$155

香濃伯爵茶刨冰$108

意式加咖啡雪糕$72

藥果肉桂楓糖咖啡(凍)$52

海鹽焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫$105

🍱Coffee Hwajeon 커피화전 (尖沙咀)