2008-10-07 21 views
去太古廣場既 Great Food Hall 揾野食. 居然有間 Triple-O's, 咪去試下囉, 因為我同大Monkey 都唔多肚餓, 於是叫左個蘑菇漢堡餐Share.蘑菇漢堡餐 $66, 包薯條同汽水一杯. 薯條好粉,亦幾粗身, 炸出黎都幾香脆.面包好軟,好香牛油味.牛肉唔太碎, 有咬口, 質感好好, 仲好香肉汁!!超正!!炒磨姑好新鮮,好香..白汁(秘製 Triple"O"醬汁")感覺唔似沙津醬, 又唔似忌廉汁, 大Monkey話可能係水牛芝士..唔會咁重本掛, 不過真係好味..洋蕙蕃茄汁,都好香.成個食果陣, 磨姑同牛肉好似搶左對方既味..我都係鐘意兩種分開食多D

$66 (Dinner)
  • 蘑菇漢堡