2018-02-24 1538 views
本身好鍾意食牛嘅我,D期約咗三個舊同事一齊試下依間新開嘅潮牛莊火鍋,因為佢地主打係騸牯牛,仲話全香港每日都係得三十隻,唔係到到都有得食,真係令我好期待。一場黎到,大家都話梗係要試下唔同部位嘅牛,但係問題出嚟啦 ! 我哋雖然大家都鍾意食牛,但係對湯底嘅喜好就好唔同!正當我哋喺度討論緊要咩湯嘅時候,呢度個侍應好有禮貌咁話畀我哋聽,我哋係一人一鍋嘅。正 !!! 我哋聽到之後超開心 ,大家可以一齊聚之餘又各自可以食到自己鍾意嘅配搭,既乾淨又衛生 !!完全滿足曬我哋每個人唔同嘅喜好 ~今次啲個一人一鍋,我最鍾意食爪邊同牛𦟌,第一口食落去已經好滿足,入口即溶,肉質嫩滑,超級正!!! 簡直物超所值!!!
爪邊
牛腩心
金錢牛𦟌
2018-02-23
$200 (Dinner)
爪邊
牛腩心