2024-06-10 16 views
呢幾日放假,終於有時間講返上星期我喺#灣仔 #銅鑼灣 發掘到嘅外賣店!喺#打小人 嘅 #鵝頸橋 附近。我同同事見到樣樣都好想食,所以喪叫左好多小食,但又驚唔夠,再叫多個便當🍱但想講我地分別食左兩餐先食得完😂韓式辣豬肉午餐盒($78)有好多前菜,仲有埋熱湯,白飯上仲有一塊蛋卷,最緊要係個辣豬肉真係味道好好,個湯拎埋返公司都仲係好熱。炸雞🍗細份($47)啖啖肉之餘,佢外皮香脆,食落冇油膩感。辣豬肉紫菜飯捲 ($50)飯捲食落好light,因為佢菜嘅分量好多,反而飯量相比其他少,食落口感好豐富,岩晒想輕食嘅人。海鮮煎餅($58)啲料都幾多,但我自己就覺得可以香口多少少。最後一人叫左罐桃來飲,好鬼滿足。值得一提係,佢除左做外賣之外,仲有做啲凍肉類,等外賣嘅同時又可以睇下,岩晒收工無時間買餸嘅人!

韓式辣豬肉午餐盒($78)

炸雞🍗細份($47)
啖啖肉之餘,佢外皮香脆,食落冇油膩感。

辣豬肉紫菜飯捲 ($50)

海鮮煎餅($58)
啲料都幾多,但我自己就覺得可以香口多少少。

最後一人叫左罐桃來飲,好鬼滿足。