2020-10-29 217 views
位於大窩口既一家外賣壽司小店, 唔好睇佢門口都唔大, 但係入面既壽司刺身質素係超高的, 完勝連鎖外賣壽司店, 而且價錢又唔算貴我點左既係壽司A SET, 包括左有三文魚, 鰻魚, 北寄貝, 玉子, 魷魚, 蟹棒, 熟蝦, 加州卷仲加配左個軟殼蟹卷同鵝肝壽司首先講左個SET, 份量都唔少加, 而且有個D野都係我鐘意食既入面最正既一定係呢個鰻魚, 好香既鰻魚汁味, 而且鰻魚既口感同味道都係不錯的!! 值得ENCORE軟殼蟹卷超多沙律醬! 係勁MATCH既味道同口感, 份量都幾大下, 性價比幾高鵝肝壽司必食推薦!! 熱辣辣食個味道同感更佳!! 超香既油香味, 不錯
仲加配左個軟殼蟹卷同鵝肝壽司

軟殼蟹卷

鵝肝壽司
2020-09-21
TakeAway
$80 (Lunch)