2020-03-09
位置非常方便 上環A2一出就係 6點半去到就見到好多人排緊隊準備懲罰佢 最後大概8點入得 店面唔係特別大 好在坐低之後上菜速度都好快 我地咁岩仲坐正個位睇住外國chef好純熟咁整Pizza🤪-未除口罩d野食已經上得七七八八 當個rigatoni到左 我地隔住個口罩都聞到好香松露味 不過最期待都係試Gorgonzola pizza 同行朋友數一二三一齊放入口 Blue Cheese鹹鹹地再match埋蘋果既甜味好夾🤩T-Rex pizza 係辣肉腸加ham加蕃茄同cheese呢個都幾好食 鐘意鹹食既一定要試 呢間餐廳既pizza底唔會好厚 都係值得一讚-松露牛肝菌rigatoni係成餐飯最有驚喜 rigatoni好有咬口 再試濃郁既牛肝菌汁相當好食 相信就算Jacobmax唔賣Pizza轉賣Pasta都應該好出色👀-薯條係又厚又長又比較林身既薯條👍🏾 黑椒雞翼外面搽左蜜糖所以幾脆身 再埋黑椒佈滿雞翼 成餐飯唯一失望既係魷魚圈 太厚粉 有幾條🦑仲炸到好硬 唔得唔得🧟♂️-叫可樂但黎左幾罐百事 見到隔離有兩箱 可能未飲曬先比百事我地 原諒佢啦
6點半去到就見到好多人排緊隊準備懲罰佢 最後大概8點入得
店面唔係特別大 好在坐低之後上菜速度都好快