2024-04-11 55 views
川花烤魚荃灣地址:荃灣大壩街29號安康大廈地舖電話:46784029朋友話好想食烤魚,叫我帶佢去食,而我食過咁多間,呢間係最出色!而餐廳嘅佈置都相當舒適,有花同畫作。而且仲會播小小音樂,環境好味道正,值得推介!🤭🤭江團魚 豆花麻辣味今次都係叫左江團魚,肉質細嫩,沒細骨!可以大大啖食都唔怕!烤江團魚,魚肉經過烤製,外皮煙燻香脆,內裡肉質鮮嫩多汁,帶有微妙的海鮮風味。搭配豆花麻辣調味,辣中帶麻,醇厚而不濃烈。每一口都能感受到魚肉的鮮美和豆花的滑嫩,絕對是嗜辣者的滿足享受。這道菜結合了烤魚和麻辣的特色,絕對是一個讓人垂涎欲滴的美味!油麥菜及娃娃菜份量多,都好鮮嫩!烤魚一定要配5同嘅菜🥰 #荃灣必食 #荃灣餐廳 #荃灣好去處 #荃灣美食地圖 #餐廳推介#假日好去處
川花烤魚荃灣
地址:荃灣大壩街29號安康大廈地舖