2024-09-23
今日去咗黃竹坑食西餐!男朋友帶左我去呢度開餐,佢之前幫襯過話味道好,又抵食😀😜☘️☘️☘️原條深海龍脷18安士檸檬牛油汁☘️☘️☘️呢個特製檸檬牛油汁,充滿檸香,非常清新!好開胃!檸香汁配龍脷柳簡直係Perfect!龍脷柳 非常新鮮入口即溶😍😍煎得香脆仲一啲都唔腥,魚肉細滑犀利!好正☘️☘️☘️澳洲草飼西冷12安士☘️☘️☘️嘩澳洲西冷😛唔講得少,牛味十足!西冷啖啖肉!廚師燒得啱啱好我話要五成熟就係五成熟!唔會燒到乾晒身!牛一定要襯熱食,一入口就知食材好唔好,食落呢個牛味濃郁唔會騷。係我食過嘅牛最好食之一😙😙😙牛嘅醬汁都唔會太濃,濃得嚟唔會太鹹,口感順滑,唔會膩!一 絕!😎☘️☘️☘️日本靜岡縣蕃茄沙律☘️☘️☘️呢個前菜,蕃茄沙律令人10分驚喜!廚師非常創新,火箭菜配水牛芝士配意大利黑醋汁再加日本 靜岡蕃茄,簡直清新開胃十足!意大利黑醋汁再加埋鹹鹹地嘅芝士酸酸鹹鹹咁好得意,總之啱啱好非常balance
☘️☘️☘️原條深海龍脷18安士檸檬牛油汁☘️☘️☘️
☘️☘️☘️澳洲草飼西冷12安士☘️☘️☘️
嘩澳洲西冷😛唔講得少,牛味十足!
☘️☘️☘️日本靜岡縣蕃茄沙律☘️☘️☘️