呢幾日都好想食日本燒肉!! 估唔到就搵到呢間日本燒肉店!!一入黎個氣氛好唔錯, 感覺上都舒服同埋位置都大同服務好大判燒黑毛和牛西冷呢個係必食推介!! 一大塊既黑毛和牛西冷, 油脂分佈好平均, 而且有店員幫手燒, 完全唔驚會燒得差!!店員表演完之後就食得, 撈上日本蛋既蛋汁, 成件事又嫩滑又香口又濃濃既和牛香味, 滿分!!鹿兒島和牛他他和牛他他唔係度度都整得好食, 呢間確實係唔錯, 一般食開就通常係鵪鶉蛋, 而呢度係用大蛋既蛋黃, 所以蛋汁會比較多, 但係撈埋既口感令到我覺得更豐富!!黎到呢度點可以唔食和牛, 嗌左有牛舌同牛腹柳小排, 小排油脂冇咁重!! 牛味比例高D, 所以口感又有點不同牛舌爽口彈牙, 本身已經有味所以不用再點醬汁, 味道香濃紫菜溫泉蛋飯, 撈埋食超好味估唔到個冷麵都幾好味, 口感似韓式水冷麵, 爽口的口感最後仲有甜品送,杏汁豆腐花和雪米糍!完美的句點
呢幾日都好想食日本燒肉!! 估唔到就搵到呢間日本燒肉店!!
一入黎個氣氛好唔錯, 感覺上都舒服同埋位置都大同服務好
大判燒黑毛和牛西冷
鹿兒島和牛他他

牛舌爽口彈牙, 本身已經有味所以不用再點醬汁, 味道香濃
紫菜溫泉蛋飯, 撈埋食超好味
估唔到個冷麵都幾好味, 口感似韓式水冷麵, 爽口的口感
最後仲有甜品送,杏汁豆腐花和雪米糍!完美的句點
2024-08-05
Type of Meal