2024-10-20 195 views
最近睇左套關於韓國大廚既節目!! 個心就勁想食韓國野, 友人揀左間位於尖沙咀既韓國菜!!一黎到就有靚仔oppa招呼, 仲要咁岩係星期一, 全單有八折!!! 即刻放心嗌想食既野醬油蟹基本上每次去韓國都一定會食, 黎到香港都食過但唔係間間都高質, 而價錢亦都唔便宜, 我見呢度大力推介呢個醬油蟹就試下, 估唔到係出乎意料咁好味!!D膏望返d相都想食多次!! 最重要係個咸度岩岩好, 店員好好的仲幫我地撈埋飯食, 一啖膏一啖飯真係食極都唔想停!!!另外叫左既係排骨薯仔煲, 唔好睇落好似好簡單, 但係個味道真係一流!! 排骨多肉而且好嫩口!! 薯仔又淋又入味!!我地仲飲左最近好hit既檸檬highball!! 邊食邊醉醺醺的!! 超舒服!!不過越夜越多人, 因為好似係開到半夜的, 氣氛不錯!!

不過越夜越多人, 因為好似係開到半夜的, 氣氛不錯!!
2024-10-08
Type of Meal