2019-04-23 1786 views
真心正嘅日本餐廳舞鶴😍 位於銅鑼灣,但價錢一啲都唔貴♥️ (講緊lunch🙈) lunch set 星期六日都有,平時要返工食唔到都唔緊要🤤我地早幾個鐘打去book位,咁就有得坐吧枱🍴 自選壽司有好多選擇🍣 海膽、拖羅、帆立貝嗰啲一定有啦😌 仲有每日精選,我食嗰日就有梭子魚、牛秋魚咁☺️ 諗唔到食咩好,師傅仲會推介tim😚雖然唔係廚師發板,但廚師一啲都唔馬虎,喺你面前逐件整,等你食完先再整,仲會用日文同中文介紹,超正呀🤤🤤每件壽司食材新鮮,佢仲用唔同嘅醬汁去帶出唔同壽司嘅鮮味,特別推介蟹膏、燒拖羅😝😝呢個餐仲包左沙律、蒸蛋、手卷、烏冬/蕎麥麵、飲品🤤 全部都好好食😋😋簡單嚟講,唔洗$300就可以有廚師發板嘅服務同待遇🤓 咁正仲有咩可以講🎈

2019-03-29
$305 (Lunch)
  • 自選壽司12貫定食