2020-08-04 911 views
系黃金行到熱熱地🌞決定醫下肚,休息下。🌝見到呢間餐廳食越南野幾吸引,就入去試試先。😻入到去有幅大壁畫好令,裝修特別而且有風格。仲有好chill既bar抬。夜晚同朋友黎飲野都5錯。我地叫左2樣野share招牌越式法包三文治配薯條有2個size,我地揀左6吋。法包鬆脆,5硬。入面有豬肉碎、扎肉、蕃茄、芫茜、 青瓜絲、青檸葉 等蔬菜。口感豐富,清新,酸酸地勁開胃。薯條熱辣辣,5會炸過龍。越式炸春卷食到有豬肉碎、芋泥 、米粉、 香草。春卷爽脆, 炸而不膩。記得點佢個越式醬,酸酸地好似檸檬汁咁,簡直系perfect match基本上見到抬抬都點。超級推介。整體滿意,下次會黎食晚飯

我地叫左2樣野share

越式炸春卷

基本上見到抬抬都點。超級推介。

越式炸春卷

整體滿意,下次會黎食晚飯