2024-10-28 43 views
又係時候要撐小店😍今日去食越南野🤩店鋪好細細但餐牌種類都幾多,最近仲新出咗幾款甜品😝🌟墨魚餅(6件) $58墨魚餅外皮金黃酥脆,賣相好吸引,入面有粟米增加口感,QQ彈彈仲有淡淡墨魚味,有啲似平時飲茶食嘅墨魚餅,但再厚身啲⭐️生牛肉配金邊粉 $78粉麵大大碗,我們兩個女仔share都食都夠,另外有配埋青檸同指天椒🌶️可以根據個人喜好配搭😄⭐️碳燒泰式豬頸肉 $98豬頸肉外層焦黃色,入面粉嫩,表面灑咗滿滿嘅蔥蒜,賣相好吸引,配埋旁邊嘅雞醬,多一層甜甜哋嘅味道。⭐️芒果糯米飯 $58最後緊係叫個甜品收尾😜糯米飯有兩嚿整成心形,造型得意,糯米飯口感柔軟配埋椰漿好夾啊,而且芒果好好食,又甜又香😍

🌟墨魚餅(6件) $58

⭐️生牛肉配金邊粉 $78