2021-04-16 2408 views
相信大家住喺香港咁耐都會見過芽莊😛但係我經過咁多次都冇試過入去食今次難得有海港城coupon 所以去左一試☺️今次張coupon可以$200減$100每次總共可以用五張🥰由於我哋好早去到 大約五點幾左右就入咗去食嘢入咗去大概三個字出面已經排咗長龍😄😄😄西貢牙車快 (沙津)HK$98 呢個沙律佢本身有啲手撕雞 椰菜絲 魚露汁 花生相對傳統嘅沙律黎講係比較特別 有少少似泰國菜感覺 牛油雞翼 HK$78 一碟4隻 都大隻 不過好普通 無乜味 無牛油味 另外配左一碟辣椒醬 辣椒醬加埋隻雞翼好奇怪🤣🤣香茅串燒雞肉 HK$80 一碟有6串左右 佢嘅醬汁好濃 咬落去啲肉都好嫩滑👍🏻👍🏻👍🏻濱河豬肉米紙卷 HK$80 呢個我見好多人推介 但我就一般 落去已經散晒🤣🤣入邊陪左豬肉我就覺得冇乜特別如果係我會比較欣賞酒樓嘅春卷越式香蔥燒雞 (半隻) HK$188 份量太少價錢好貴 剩係得層皮好食啲肉一啲都唔嫩 😅😅食左一啖 已經唔想食芥蘭苗 HK$68 諗住帶碟菜係最穩陣 但係食落去啲菜係有啲苦開頭以為係我問題 但係我啲朋友都話啲菜好苦河內番茄蟹檬 HK$88 呢個蟹檬份量都幾多😄味道都幾特別 酸酸甜甜幾開胃
相信大家住喺香港咁耐都會見過芽莊😛

而且佢又唔甜 佢唔似熱情果沙冰咁 要等好耐先至溶

總括嚟講有coupon先勉強接受呢個價錢
如果都要原價黎食一d 都唔抵🤣
2021-04-15
$200 (Dinner)