2021-08-15 68 views
提早兩天已經訂好位,點解選擇呢一間餐廳,因為可以喺OpenRice容易book位,那天我們book咗7:00,入座之後,我哋即刻點嘢食!我哋揀咗牛肉河粉、軟殼蟹米紙卷同埋鹹蛋薯條,飲品方面,就叫咗一杯熱嘅洛神花茶同埋碟豆花梳打!薯條一嚟到,我即刻試一條,畢竟都係舖頭嘅推介之一,但咬咗一啖,好失望呀!薯條唔夠熱,加上油淋淋,好肥膩,感覺好似擺咗好耐,而且鹹蛋味亦完全欠奉!至於其他食物中規中矩,份量亦不算少!到大概7:30左右,舖頭開始人多,店員要求我們轉換另一張二人枱,那我們的枱便可以騰空給4人坐,我亦一口答應,之後結賬時,店舖給予我們9拆優惠,因為我哋願意幫忙調位,算是一個意外驚喜吧⋯⋯
⋯⋯
2021-08-06
$135 (Dinner)