2020-05-27 24 views
Fuhu 係好少數餐廳值得V仔過海再次幫襯。無論味道,服務,環境都物超所值。可以同K仔傾下計環境好舒服😌。V仔嘅好友K仔係個諸多挑剔嘅人,都對fuhu 贊不絕口。首先,fuhu主打越南菜,已經係V仔最愛之一,特色牛湯河生熟牛河,湯底清香,牛肉鮮味,河粉吸收晒牛同清湯味道,牛肉係生熟牛混合,鮮牛加熟牛同樣出色。另外,炸物拼盤,非常出色,脆雞翼,炸扎肉,加軟榖蟹,同知炸春卷,入面果啲好似蟹肉咁炸得剛剛洽到好處,本身食材已經好新鮮,加上廚師手勢了得。主食,叫左雜錦蔥油雞飯,咩都有,個雞把炸得唔錯。佢嘅炸物真無失手。佢有好新出品,自家開發的菜色,芝味蝦多士同和牛湯河。佢哋仲叫左柚子大蝦🍤沙律🥗,都好特別,佢個沙律醬,係特制嘅,千島海鮮醬加辣椒🌶️好特別吓。另外我地都試左個軟榖蟹米紙,加左酸汁好醒胃。鐘意越式同食創意嘅朋友不妨試試。有特別風味。
Fuhu 係好少數餐廳值得V仔過海再次幫襯。

V仔嘅好友K仔係個諸多挑剔嘅人,都對fuhu 贊不絕口。

佢有好新出品,自家開發的菜色,芝味蝦多士同和牛湯河。

另外我地都試左個軟榖蟹米紙,加左酸汁好醒胃。

鐘意越式同食創意嘅朋友不妨試試。有特別風味。