2024-07-28 1644 views
如果大家去飲個早茶想全日心情俾佢搞差唒,就去啦!門口帶位個阿姐根本係同佢老細倒米,人地老人家黎飲茶唔識㩒飛攞位,就串人地部機咁簡單都唔識用。人多要客搭枱唔係求人,反而逼人好地地坐緊要轉去另一個唔鍾意嘅位仲要鬧人唔配合,啲嘴臉衰到,我喺側邊都睇唔過眼,問多兩句就鬧返人,啲態度好到…… 奉勸老細唔想一開張就執笠就快啲俾啲特別培訓佢。嘢食唔差,但冇特別,唔係早茶呢個價錢,根本完全唔會有意慾去幫襯,食過兩次,兩次都見到門口阿姐啲「好服務」,唔會再有第三次。反而送點心職級低啲的員工仲好服務,好有禮貌。奉勸唔想受氣者,切勿幫襯!!!
如果大家去飲個早茶想全日心情俾佢搞差唒,就去啦!

2024-07-18
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast