2024-02-13 564 views
呢間餐廳我係荃灣同旺角都經常幫襯,每次都食到好滿足咁離開呢間尖沙咀係排隊無一個好明確指示話比人聽,係邊個方向排隊。荃灣同旺角分店都會有the kulu比人知道張飛係幾號,相反尖沙咀呢間淨係叫人排隊,當時店面至少有5-6 個人 都好混亂咁排⋯然後,個鋪頭大約得9-10 個位。師傅都有4 個都出唔切餐同埋要等好耐先有野食到⋯係我食緊野期間,樓面侍應已經大大聲講我地坐左「20分鐘」 ,係「20分鐘」已經催我地單,以及要求我地調位。完全係毫無禮貌可言!其他人已經比我地入座左好耐,點解唔催佢地單同提醒佢地用餐時間?但我地岩岩坐左20分鐘,開始食緊野就催我地單同調位,唔好意思都無句,我去咁多分店從未試過有呢種不禮貌對待。再者,呢間分店可能適奉岩岩新年後,我明白貨量供應唔夠。但係基本上三文魚腩無、蠔無、海膽都無。個人覺得尖沙咀區有更多坐得舒服、高質既壽司鋪,大家唔一定要去呢間餐廳食。仲有呢間餐廳唔值得浪費時間去排隊食
呢間餐廳我係荃灣同旺角都經常幫襯,每次都食到好滿足咁離開

仲有呢間餐廳唔值得浪費時間去排隊食