今晚(04/11/2023) 訂咗18:45,揀呢間係因為沒有寫限時!由網上訂位,以及電話確認,直至入座前後,完全沒有任何職員提過或講過要限時交檯!20:15忽然有職員走埋嚟同我哋講要我哋九點前交檯!我哋已即時反映由網上訂檯至入座完全沒有講過限時九點前交檯!但佢哋堅持及交低完說話頭也不回行開了!之後我哋叫職員俾杯冰!啲態度與剛入座時四百八十度大轉變!完全唔想理會我哋!想扮聽唔到!雖然我哋叫咗兩次要冰先有得提供!但黑口黑面咁放低杯冰!本來喺20:15未發生事件前!對呢間食店評價都覺得不錯!但之後臨尾被人趕走!20:55 直頭一張單隊埋嚟迫我哋埋單!跟住即刻有人喺我哋面前執檯擺明趕客走!食得完全不爽!要限時的話!我大把食店可以選擇!唔係揀你哋呢間食店!😤😤😤😤😤👎

但佢哋堅持及交低完說話頭也不回行開了!